Acnee

Acneea este o afecțiune cu implicații majore în viața socială a adolescentului, dar și a adultului. Ea trebuie tratată cu seriozitate încă de la primele semne, deoarece evoluția ei spre forme grave duce la formarea de cicatrci care se corectează foarte greu.

Schemele de tratament recomandate de mine sunt în etape, care țintesc preponderent anumite tipuri de leziuni (coșuri cu puroi, coșuri inflamate, puncte negre, puncte albe) și în final merg până la îndepărtarea urmelor lăsate de acnee cu ajutorul peeling-urilor chimice, mezoterapiei sau al altor proceduri. Consider esențiale tratamentele locale și recurg la recomandarea tratamentelor cu tablete numai în cazuri mai grave de acnee. Aceste tratamente locale sunt individualizate în funcție de analizele efectuate și se bazează pe formule de soluții si creme farmaceutice concepute de mine, cu substanțe și doze personalizate în funcție de tenul pacientului.

Utilizând aceste metode medicale am dobândit experientă și am reușit să tratez cu succes de-a lungul a 28 de ani peste 10000 de cazuri cu diverse forme de acnee.